DünyaGüncel

Başkan Gonzalo 20’yi Aşkın Ülkede Anılıyor!

24 Eylül Cuma günü cenazesi yakılan Başkan Gonzalo Peru Siyasi Tutsaklar ve Savaş Esirleri Ulusal Komitesi'nin çağrısıyla pek çok ülkede anılıyor.

Peru Siyasi Tutsaklar ve Savaş Esirleri Ulusal Komitesi tarafından resmi  adresi, https://presospoliticosdelperu.blogspot.com/‘dan ve twitter hesabı @pppgperu‘dan yapılan “Peru Siyasi Tutsaklar ve Savaş Esirleri Ulusal Komitesi, proletaryanın ve Peru halkının ve tüm dünyanın yoldaşlarını , boyun eğmez komünist Abimael Guzmán Reinoso, Başkan Gonzalo’yu Anma Uluslararası Törenine çağırıyor.” sözleriyle başlayan çağrıda şu ifedelere yer verildi:

“Karşı-devrim onun bedenini kaybedebilir, ancak onun parlak duruşu ve güçlü düşüncesi, Peru’nun ve dünyanın devrimci mücadelelerinde sonsuza kadar yaşayacak.

Başkan Gonzalo’ya Onur Ve Sonsuz Zafer!

Komünist Duruşunu Sonuna Kadar Takip Edeceğiz! 

25 Eylül Cumartesi günü  saat:16.00’da (Peru saati)”

Anma Programı Şöyle:

15:00 El Salvador, Honduras, Guatemala, Costa Rica

16:00 D.F. Mexico, Colombia, Ecuador(Ekvador), Panama, Peru

17:00 Miami, Cuba(Küba), Venezuela, Bolivia, Dominican Republic(Dominik Cumhuriyeti), New York

18:00 Argentina(Arjantin), Uruguay, Paraguay, Chile(Şili)

22:00 England(İngiltere)

23:00 Spain(İspanya), Italy, France, Switzerland(İsviçre), Sweden(İsveç), Germany(Almanya).

Daha fazla göster

İlgili Makaleler

Diğer içerik
Kapalı
Başa dön tuşu